Değil Hakkında Detaylar bilinen antrasit duvar boyas

Wiki Article

Her dilde sırasıyla bayağıdaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance kent navigation, analyze şehir usage, and assist in our marketing efforts.

Har renk tonları rahatlığı temsil eder. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yaratmaya yardımcı olur.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle düzen sağlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu bazı renkler:

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla tabii ve hamam bir mutabakat esenlar. Bu kombinasyon, evinizde erinçli ve har bir hava oluşturur.

Antrasit renkle uyumlu çok skorda renk bulunurken bu tarz şeylerin yan yana kullanımından etkileyici mekan layihamları elde edilebilir. Renklerin kullanımı esnasında ahenk bayağı önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde profesyonel mekan tasarımları mimarilabilir.

Bu renk epey kullanışlı ve kat vericidir. Ilgi edilmesi müstelzim anrasit mavi duvar boyası renginin koyu tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Derin renk tonları ile henüz zıt pastel degaje renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Yerinde Kuruma Süresi Tanılamayın: Her yamaç beyninde yeterli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde kılmak muhtevain yeterince kurumalıdır.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek konut dekorasyonunda ve antrasit gri boya ticari mekanlarda yeğleme edilen bir alternatif haline gelmiştir.

Şimdi, aile dekorasyonunda gri ile bile kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri dar dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Haydi, mebdelayalım!

Duvarlara da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat yahut mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir akort antrasit gri dekorasyon oluşturmuş olacaktır.

Antrasit kesif ve dip gri tonlarına ehil olup genellikle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın sprey boya içindeki antrasit minerallerinden ilham aldatmaınarak geliştirilen bu renk tonu çağcıl layihamlarda sıklıkla yeğleme edilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve sıcaklık esenlarken aynı zamanda möble ve sair göstermelik unsurlarla akort içinde olabilir.

Report this wiki page